Info

Begin jaren 90 ben ik begonnen met fotograferen. Uiteraard in die periode nog met een analoge spiegelreflexcamera. In 2004 heb ik uiteindelijk besloten, over te stappen naar een digitale camera. Inmiddels sta ik alweer een aantal jaren ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als freelance fotograaf.

Sportfotografie is een kant van de fotografie waar mijn hart al een aantal jaren naar uit gaat en waarin ik keer op keer nieuwe uitdagingen tegen kom. Daarnaast ben ik ook meer en meer bezig met portretwerk. Redactioneel maar ook bijvoorbeeld profielen voor diverse social media, gezinsportretten en vriendschaps-shoots.
Heb je er wel eens aan gedacht om een aantal profielfoto’s te laten maken voor je Twitter of LinkedIn account? Of wil je een vrienden of vriendinnenshoot op een door jouw gekozen locatie? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Foto's van mij zijn te vinden op verschillende websites en in diverse publicaties in oa Voetbal International, AD Sportwereld, de Telegraaf en de Stentor. Ik heb in de periode December 2012 t/m Maart 2015 als freelance fotograaf voor Pics United gewerkt. Vanaf april 2015 werk ik voor het foto persbureau VI Images.
Heeft u een opdracht voor mij of wilt u een foto bestellen die u op 1 van de websites bent tegengekomen, neem dan gerust contact met me op d.m.v. een e-mail of via mijn telefoonnummer 06-21 85 05 96.